Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Medium dhe konsulencë

Konsulencë profesionale

Tranzicioni kërkon zgjidhje pioniere. Prandaj, ne raportojmë dhe punojmë për tregje të zhvilluara dhe ato në zhvillim, rreth vetdijsimit dhe mundesisë që ofron tregu i ‘energjisë se gjelbër’ , teknologjia e avancuar dhe roli i startup-eve, në të gjitha fazat e ciklit të projektit, duke sjellë ekspertizën dhe përvojën tonë në projekt.

Strategji të shkëlqyera

Zotërimi i lidhjes midis strategjisë, kulturës, qëndrueshmërisë, drejt krijimit të një tendence të re, vlerësime dhe lajme mbi produkte të veçanta, dhe më të fundit nga fusha e inovacionit të biznesit

Ide të vlefshme

Idetë inovative janë të lidhura me mënyrën se si ne bëjmë biznes, dhe kryejmë kërkimet tona për një treg më të gjerë, duke u shërbyer lexuesve dhe klientëve si një urë idesh dhe iniciativa fillestare, duke siguruar që raportimet, analizat dhe projektet qe merremi ne, të jenë në përputhje me normat tona etike

Miqësore për buxhetin

Lista jonë e shërbimeve dhe ofrimi i platformës falas për inovacionet rajonale dhe startup-et, na bën unikë në treg, duke u bërë pjesë e historisë suaj të suksesshme.

Analizat kërkimore

Ne jemi të fokusuar në nevojat tuaja kërkimore, përmes të dhënave dhe analizave që ju sigurojnë raporte dhe konkludimet tona, bazuar në kërkesat e tregut dhe ato që ju ndani me ne, si dhe statistika të thelluara dhe opinione mbi trendet më të fundit në tregun global

Disponueshmëria në mbarë botën

Ne jemi në dispozicion globalisht, 24/7 online, të pavarur si media botuese, duke ju ofruar lajmet dhe trendet më të fundit.
Ne jemi në lëvizje me tregun, dhe gjithçka rreth tregut!

Ndonje pyetje?