Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Journalbiz

Burim kryesor mbi Inovacionin dhe industrinë financiare

Plan Biznesi

Plane biznesi për investime strategjike

Investime në Patundshmëri

Diversifikim në patundshmëri

Investime në Vlerë

Aksione të bazuara në vlerë

Energjia e gjelbër ESG

Investime dhe analiza e të dhënave ESG

JournalBiz fokusohet në Energji të Gjelbër ESG, Inteligjencë Artificiale, Risi Inovative, Trende të Aksioneve

Journalbiz përditësohet çdo ditë pune, me lajmet globale financiare dhe burimet që kanë rëndësi për profesionistët e biznesit në mbarë botën dhe lexuesit e interesuar. Ne mbështetemi tek më shumë se 25,000 përdorues aktivë dhe jemi në zgjerim e sipër.

Investime me përgjegjësi sociale

KËRKIMET DHE TRENDET E FUNDIT

Duke ju ofruar përmbajtje ekskluzive, hulumtime dhe ide inovative

Opinione dhe elaborime nga redaktorët dhe kolumnistët tanë mbi aksionet, teknologjinë, startup-et dhe inovacione

Histori unike dhe ide personale, si të krijoni një startup dhe përmirësoni biznesin tuaj.

Trendët më të fundit dhe potenciali i tyre, ndikimi afatgjatë në tregjet globale dhe implikimet e ardhshme

RAST STUDIMI

Si të filloni me sukses dhe të transformoni idetë tuaja në një ndërmarrje të sukseshme!

Inicimi i Start-up

Artikujt, Lajmet, Opinionet e fundit

Journalbiz është një platformë multimediale plotësisht e përkushtuar për të kapërcyer boshllëqet e zakonshme duke integruar komunitetin e biznesit inovatorëve dhe politikëbërësve